Om oss

Sedan vårt företag startade sin verksamhet har vi satsat på att utöka både kunskaper och erfarenheter inom branschen. Att ha återkommande kunder som är nöjda med våra tjänster ligger till grund för vår företagsvision. Bland våra kunder hittas fastighetsbolag, enskilda fastighetsägare, förvaltningsbolag och bostadsrättsföreningar. Att arbeta med kunden i fokus är och har alltid varit vårt mål. Att försöka anpassa oss både till kunden och uppdraget ligger till grund för alla våra uppdrag.

Vår kompetens

Vårt team består av medarbetare vars kompetenser ligger inom olika arbetsområden då vi har ett brett utbud av tjänster såsom stenläggning, dränering, grävning och trädgårdsarbeten. Samtliga medlemmar i vårt team är utbildade och har de certifikat som krävs att utföra sina arbetsuppgifter. Vi är stolta över vårt kundregister och referenslista. Båda är ett bevis på att vi utför våra tjänster på ett bra och professionellt sätt.

Vårt team

Vi är övertygade om att våra medarbetare ligger till grund för alla våra nöjda kunder. Därför försöker vi skapa en bra arbetsmiljö där vi fokuserar på lyhördhet och gemenskap. Det lönar sig alltid att satsa på hög kvalitet som genomsyrar alla delar av ett företag och vi jobbar enligt den principen.

Glada medarbetare har en stark arbetsvilja som gör att de ständigt blir och vill bli bättre på sitt jobb. Resultatet är att våra kunder får förstklassiga tjänster oavsett om det gäller små eller stora projekt. Som erfaren entreprenör inom olika typer av markarbeten har vi både kunskapen och erfarenheten att slutföra de flesta typer av jobb.

Vårt team kan!  Välkommen till oss!