Våra tjänster

Vi arbetar med privatkunder men majoriteten av vår kundbas består av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och förvaltningsbolag. Ett uppdrag inom markarbete kan innehålla olika delmoment däribland stenläggning, dränering och grävning. Alla dessa områden har vi erfarenhet inom. Men vi har utökat vårt utbud till att även hjälpa till med trädgårdsskötsel och fastighetsservice.

Att hålla en god kommunikationslinje med alla våra kunder ligger i fokus och har bevisats sig leda till nöjda och ständigt återkommande kunder.

Våra tjänster inom markarbeten är som följer:

  • Stenläggning
  • Grävning
  • Dränering
  • Trädgårdsplanteringar
  • Trädgårdsskötsel med utbildad personal
  • Fastighetsskötsel
  • Teknisk förvaltning

Behöver du någon av tjänsterna eller en kombination av flera av dem? Vi skräddarsyr vårt arbete enligt dina behov och förväntningar.

Olika slags markarbeten

Vårt företag står för ett brett utbud av olika slags markarbeten. Vi hjälper gärna till med att lägga stenplattor, med ett större grävjobb eller med trädfällning och att beskära träd. Att ta hand om din befintliga trädgård eller planera eller ny sådan är något vi har en lång erfarenhet inom.

Inför att bygga hus

Därutöver har vi den rätta kompetensen för olika former av projekt inom dränering av såväl husgrund som källare. Självklart, är vi glada att ta del av större planteringar vid behov. Den tekniska förvaltningen eller fastighetsskötseln som vi erbjuder består av exempelvis takskottning, röjning och som det nämndes tidigare trädgårdsskötsel av olika slag. Vi är måna om att utföra alla våra tjänster med precision och i enlighet med kundens anvisningar.

Vad behöver du hjälp med? Ring eller boka ett möte för att berätta lite mer.