Andersson & Söner Markkonsult AB har kunskapen som krävs

Vi på Andersson & Söner Markkonsult AB startade vår verksamhet 2017, men har varit aktiva i branschen i över 35 år vilket gör att vi har samlat på oss oerhört mycket kunskap och erfarenhet. Vi kan därmed branschen utan och innan och kan ge dig som kund bästa möjliga hjälp. Bland våra kunder finner du allt från fastighetsbolag och enskilda fastighetsägare till förvaltningsbolag och bostadsrättsföreningar. Vi kan helt enkelt ta hand om allt från stora till mindre projekt.

Vår kompetens

Vårt team här på Andersson & Söner Markkonsult AB består av medarbetare vars kompetenser ligger inom olika arbetsområden då vi har ett brett utbud av tjänster som stenläggning, VA-arbeten och grävning. Samtliga medlemmar i vårt team är utbildade och har de certifikat som krävs för att utföra sina arbetsuppgifter på ett korrekt sätt. Vi är stolta över vårt kundregister och vår referenslista. Båda är ett bevis på att vi utför våra tjänster på ett bra och professionellt sätt.

Våra anställda

Våra anställda på Andersson & Söner Markkonsult AB är inte bara oerhört kunniga inom anläggnings- och markarbete. De är även socialt kompetenta personer som alltid ger dig som kund ett mycket trevligt bemötande. Vi strävar nämligen inte endast efter att du ska bli nöjd med själva arbetet vi utför, utan även med hela serviceupplevelsen. Genom att anlita oss får du därför en mycket trevlig upplevelse från början till slut.