Hur kan vi hjälpa dig?

Vi är ett anläggningsföretag som kan hjälpa dig med flera olika typer av arbeten. Några av dessa inkluderar de du ser här nedan.

img

Grävning

Grävning är en av de många saker som vi kan hjälpa dig med. Vi har den utrustning som krävs för att göra detta åt dig. I stället för att utföra jobbet på egen hand och riskera att något går fel är det därför bättre att du vänder dig till oss för hjälp.

img

Stenläggning

Behöver du i stället hjälp med stenläggning? Inga problem, också detta kan vi hjälpa dig med. Vi hjälper närmare bestämt till med allt från planeringen av det hela till själva stenläggningen. Med oss kan du därför känna dig trygg i det faktum att arbetet kommer utföras på ett korrekt sätt.

img

Dränering

Också dränering är något vi mer än gärna hjälper dig med. Vi kan bland annat hjälpa dig med nedgrävning av dräneringsrör så att du får en effektivare avrinning och skyddar ditt hus mot vatten och fukt.

img

Schaktning

Vi hjälper dig även med att förbereda ett byggprojekt genom att hjälpa dig med själva schaktningen. Detta innebär att vi förbereder din tomt för själva byggnationen genom att skapa en fast och plan yta att börja bygga på.